ВІА “Острів Добрих Надій” виступить у Житомирі та на фестивалі Республіка

Літо 2015 ознаменувалося великою кількістю музичного “кіпіша”.

ВІА “Острів Добрих Надій” зробив певний вітер в музичних колах і, на разі, продовжує гнати хвилю.

Буквально тиждень тому ансамбль завершив триденне турне: концерт на Хрещатику в столиці, виступ на фестивалі «Схід-Рок» і концерт на День Незалежності в «Ракушка» (м.Житомир).

У зв’язку з активною підтримкою глядачів, ВІА “Острів Добрих Надій” висловлює подяку житомирському “піплу”.

В рамках активного розширення географії покриття турбошансона, ансамбль також візьме участь в одному з найбільших музичних фестивалів на території України – “Республіка”, який проходитиме в Кам’янці-Подільському.

Фестиваль “Республіка” в 2015 році відбудеться 4-6-го вересня в Кам’янець-Подільському.

Сам виступ групи очікується 5 вересня в 22.00. При цьому ВІА виступить фактично не залишаючи андеграунду – на сцені “Тунель”, в рідній атмосфері підвальних приміщень.

«Почувайтеся як вдома, приходьте в трениках і тапках» – такими словами ансамбль запрошує всіх небайдужих до м’якого турбоденсу і корпускулярно-хвильового року.

Якщо ж з якихось причин у вас не вийде відвідати фестиваль “Республіка”, заради підвищення настрою і розгону осінніх депресивних станів, наполегливо рекомендуємо відвідати лаунж-ресторан “Фрегат” у п’ятницю, 4-го числа, де ВІА “Острів Добрих Надій” з 19:00 дасть виступ у рамках фесту “Apple Fest”.


Вул. Київська 87, ПАБ «Фрегат»

І головна фішка – вхід ВІЛЬНИЙ

Замовляйте столики за телефоном (063) 125-85-58, (0412) 55-55-21.