​Від «Солідарності» в Житомирську обласну раду під першим номером піде командир ВДВ

Конференція Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», на якій затвердили попередній список кандидатів в депутати до Житомирської обласної ради, відбулася 23 вересня у Житомирі.

Право представляти інтереси громади в обласній раді виборюватимуть кандидати зі всіх районів області, повідомляють в прес-службі Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Серед потенційних претендентів на мандат депутата від «Солідарності» представники різних сфер – учасники АТО, ветерани Афганістану, лікарі, викладачі, юристи, держслужбовці, представники малого та середнього бізнесу.

«Багато хто хоче потрапити в органи місцевого самоврядування лише для того, щоб отримати владу. Але не всі усвідомлюють, яка відповідальність після цього ляже на їх плечі. У цей непростий час, коли критикують Президента, у мене є одна відповідь: я знаю, що Президент часто проводить наради до 1.00 і 2.00-ї ночі. Подивіться будь-ласка на фотографії і на відео, яким він був рік тому, коли була інавгурація, погляньте скільки сивини з’явилося на його голові з того часу. Це чекає всіх нас», – звернувся до присутніх голова Житомирської територіальної організації партії Сергій Сухомлин.

Під час обговорення першого у виборчому списку кандидатів в депутати обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» в залі залунали оплески. Першим у списку затвердили Михайла Забродського – Героя України, командуючого Високомобільними десантними військами Збройних Сил України.

«Багато партійних організацій ставлять першими номерами у списках людей, які є або спонсором кампанії, або лідером команди, щоб дати їм можливість гарантовано потрапити в обласну чи міську раду. Ми пішли іншим шляхом. Ми обираємо людину, яка своєю працею заслужила це право. Для Михайла Забродського це також дуже непростий вибір. Тому ми своєю подальшою роботою у місцевих радах не повинні підвести цю людину. Ми повинні ще раз поаплодувати Михайлу Забродському, який зробив нам честь бути в нашій команді», – зазначив Сергій Сухомлин.

Остаточні списки кандидатів до місцевих рад будуть оприлюднені на Житомирській регіональній сторінці офіційного сайту партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (http://zhytomyr.solydarnist.org/) після реєстрації у відповідних виборчих комісіях.