Лариса Долганова у Новогуйвинську провела свято для молоді та озвучила пілотний інфраструктурний проект

В Новогуйвинську й Озерному кандидат на посаду голови селищної ради Лариса Долганова влаштувала святкову програму, присвячену козацькій Покрові.

Для дітей та дорослих пролунали пісні у виконанні місцевих талановитих дітей. Дня найменших глядачів провели конкурс малюнку на асфальті й вікторину зі знання основ державності.

Лариса Долганова побажала жителям Новогуйвинська, Озерного й Гуйви мирного неба над головою та розвитку території селищної ради й наголосила, що у неї вистачить досвіду, щоб на посаді голови селищної ради все це забезпечити.

“Мене покликало стати селищним головою Новогуйвинська те, що я тут достатньо довго прожила, саме в Новогуйвинську пройшло моє дитинство, моя юність, тут я закінчувала середню школу, тут я розпочинала свою трудову діяльність в якості вчителя початкових класів, тут живуть 45 років мої батьки. Це рідні для мене місця, я тут виросла і мені б дуже хотілося, щоб і Новогуйвинськ, і Озерне, і Гуйва мали гарний привабливий вигляд, чого сьогодні, на жаль, ми не бачимо”, – каже Лариса Долганова.

Переконує – знає, як зробити селищну раду багатою.

Лозунгом і девізом моєї передвиборчої програми є слова: “За порядок, чесність, відповідальність”. Я чесно і відкрито дивлюсь в очі усім людям. Кожна людина несе відповідальність за всі дії і слова, які вона говорить. Я зроблю усе можливе для того, щоб зробити селищну раду багатою, щоб наповнити бюджет дохідною частиною, щоб ми спрямовували більше грошей на освіту, культуру, розвиток інфраструктури, молодіжну політику, спорт.”

Задекларувавши особливу увагу до гуманітарної сфери, Лариса Долганова поділилася своїм бачення господарського розвитку Новогуйвинської селищної ради. 

“Найболючішою проблемою наших трьох населених пунтків – Гуйви, Новогуйвинського й Озерного є розбиті дороги, – каже Лариса Долганова. – Також є проблеми з освітленням, відсутністю наповнення сільського бюджету, оскільки майже не працює малий бізнес, мало залучається інвесторів. У своїй програмі я бачу необхідність підключити якомога більше людей, які хотіли б приносити користь території нашої селищної ради. У нас є пілотний проект з переведення опалення Новогуйвинського дитячого садочку на альтернативне паливо. Це дасть економію в 4 рази. За ці кошти можна провести роботи з його утеплення – діти мають навчатися в комфортних умовах“.

Лариса Долганова каже, має команду однодумців, готових вкладати власні ресурси в розвиток трьох селищ, адже головне – залишити нащадкам міцну багату країну. Підтримувати Ларису Долганову готовий місцевий підприємець Петро Рижков, за допомоги якого у вересні 2014-го року в Новогуйвинську збудували великий дитячий майданчик.

Альона з 4-го класу Новогуйвинської школи під час конкурсу малюнку на асфальті намалювала соняшник, як символ України. Навогуйвинськ у майбутньому вона бачить веселим і добрим, і планує в майбутньому в ньому жити.