“Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі та Наталія Чиж виграли суд проти Євгенія Кузнєцова

Кандидат на посаду Житомирського міського голови від Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Наталія Чиж звернулася до Житомирського окружного адміністративного суду із позовом до Євгенія Кузнєцова, який протягом останніх півроку використовув логотип та назву “Об’єднання “Самопоміч”. 

Як стало відомо з інформації прес-служби “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі, у суді було доведено і підтверджено документами про розпізнавальний знак, зареєстрований партією “Об’єднання “Самопоміч”. “Суд, вивчивши матеріали справи, виніс рішення про те, що Кузнєцов використовував цю символіку неправомірно та зобов’язав його утриматися від її використання у майбутньому”, – йдеться в повідомленні.

“Яке ж було наше здивування у залі судових засідань, коли Кузнєцов як відповідач у справі відмовився від наметів, газет, які розповсюджуються у нашому місті. Ніби це хтось робить без його відома, – зазначила Наталія Чиж. – Ми вірили у правосуддя, тому справедливість перемогла”.

Також прес-служба повідомила, що напередодні до штабу Житомирської міської організації Політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” зверталися житомиряни із скаргами на “Самопоміч Кузнєцова”.

“Хочу подякувати жителям Житомира, які не були байдужими і масово зверталися до нашого штабу із занепокоєнням, що у місті діє клон “Самопомочі”, – сказала Наталія Чиж.