Сергій Сухомлин від усіх житомирян привітав військових у зоні АТО

В 95-й аеромобільній бригаді разом з усією країною вперше відзначили день захисника України. Сила нескорених – це про всіх цих мужніх воїнів, що у святковий день вишикувались на плацу частини в Слов’янську. Це наші кіборги, загартовані важкими боями і втратами на сході України. Свято в бригаді почалося з хвилини вшанування пам’яті загиблих.

Мужність та героїзм солдат і офіцерів було відзначено високими державними і військовими нагородами. Ордени, медалі , особливі відзнаки в 95-й вручали в день захисника України. Нагороди цього дня знайшли не тільки героїв-воїнів. Спеціальну відзнаку Генерального штабу Міністерства оборони України отримав і невтомний волонтер Іван Богдан. Він більше року опікується потребами 1 батальйону 95-ї бригади.

«Ця нагорода велика несподіванка для мене. Але це не моя нагорода. Вони тих людей, які мені допомагають. Вони збирають, а я акумулюю і відвожу», – розповідає Іван Богдан

Командир бригади Олег Гуть відзначив і системну наполегливу підтримку військовим, яку надає бригаді громада Житомира. ЇЇ на святі представляв перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

«Для мене сьогодні велика честь знаходитись тут, поруч з вами. Від всіх житомирян я хочу привітати вас усіх з цим святом і побажати вам від житомирських вчителів, пенсіонерів, від житомирської молоді живими та здоровими повернутися додому. Житомир пишається 95-тою бригадою. Вона вже стала брендом міста Житомира, ми чекаємо вас і вами пишаємося. Чекаємо на вас, коли ви повернетеся – це буде для Житомира велике свято» – констатував Сергій Сухомлин.

Як і раніше, Сергій Сухомлин приїхав до військових з повним автобусом подарунків. Серед них солодкий сюрприз – торт з нагоди Дня захисника України на честь легендарної 95-ї бригади зі словами підтримки: «95-та, ми з вами».