Cadillac SRX покине модельну лінійку американської марки

Середньорозмірний Cadillac SRX покине модельну лінійку американської марки, найімовірніше, лише в наступному році, але його наступник у Cadillac вже готовий. Новий кросовер на ім’я XT5 повинен буде стати одним з бестселерів Cadillac – так, у всякому разі, вважають в керівництві компанії.

Кросовер лише зовні схожий на попередні новинки марки, включаючи флагманський седан CT6 – він, за попередніми даними, побудований на новій платформі. Правда, технології та матеріали, використані при його створенні, вже випробувані: збільшена кількість високоміцних сталей та інших ультралегких матеріалів дозволило “Кадилак” зробити XT5 в середньому на 125 кг легше, ніж SRX.

При цьому новинка дещо більше того кросовера, якому вона приходить на зміну: наприклад, колісна база XT5 витягнулася на 50 мм, а в довжину XT5 перевершує SRX майже на 20 мм. Наскільки новий кросовер просторіше попередника, поки не уточнюється.

Для всех, кто хочет хорошо провести время и увидеть Днепр предлагаем http://lion-avtoprokat.com.ua. Цены нормальные, сервис тоже на высоком уровне. Заказывайте.

Поки відомо лише про двох моторах, якими планується забезпечити Xt5. На ринку США кросовер отримає 3,6-літровий V6 потужністю 310 к.с. і 365 Нм крутного моменту, а в Китаї буде оснащуватися дволітровим турбомотором, чиї характеристики залишилися за кадром. Обидва мотори будуть працювати в парі з 8-діапазонним автоматом. Крім того, опціонально для XT5 буде доступна і система повного приводу, яка вміє розподіляти крутний момент між осями в залежності від ситуації.

Стверджується, що інтер’єр кросовера став набагато якісніше, а список доступного обладнання – внушительнее. До нього увійшли світлодіодна оптика, мультимедійна система, сумісна з Apple CarPlay і Android Auto, проекційний дисплей, бездротова зарядка для смартфонів, обробка салону натуральним деревом, камера заднього виду і система кругового огляду.

Виробництво Cadillac XT5 почнеться навесні наступного року. По всій видимості, тоді кросовер SRX і покине остаточно модельну лінійку