Прем’єра нового катера Invictus 280TT

Новий Invictus 280TT призначений для тих, хто не шукає компромісів. Це ідеальний човен для нетривалих поїздок, яка також може служити максі-тендером для яхти. Серія TT, як і інші від Invictus, відрізняється особливим стилем, високим рівнем комфорту і безпеки і гнучким плануванням.

У 280TT такий же ніс, як у серії GT, і він укомплектований просторим U-подібним диваном. Під палубою передбачено багато місця завдяки продуманому дизайну і плануванні носової частини. Катер зручно швартувати, особливо, коли є гарна стоянка, так як ось тут – http://www.yachts-boats.com.ua/marina-dlya-yakht.

Це також дозволило оснастити катер ванною з душем і вбиральні, що є великою перевагою, враховуючи, що він призначений за великим рахунком для того, щоб добиратися від супер’яхти до берега. В залежності від побажань власника 280TT можна адаптувати під потрібні власника. Його можна використовувати як тендер або справжню яхту для нетривалих круїзів.

Носова частина також обладнана інноваційними Кранц, що повторюють форму корпусу і підкреслюють естетичність і функціональність цього тендеру.

Панель управління оснащена новітніми приладами. Тут знаходиться прохід в каюту, повністю закритий вітровим склом. Місце рульового з двома кріслами – рівно по центру судна. На палубі мається міні-кухня з плитою, холодильником та шафками.

У кормовій частині встановлений L-подібний диван, який трансформується в повноцінний лежак – досить відкинути спинку. По лівому борту – прохід на зручну купальну платформу, яка, у свою чергу, закриває двигун.

Довжина моделі 280TT становить 8,9 м, ширина – 2,84 м. Вона оснащена двигуном Volvo 5.7 V8 максимальною потужністю 320 к.с., максимальна швидкість – 38 вузлів. На борту можуть розташуватися до 8 гостей.

Існує чотири варіанти забарвлення корпусу: “Vanilla Sea”, “Attack Grey”, “Dark Shadow” і “Personal White”.