Законний власник «Житомирських ласощів» намагався зайти на підприємство, – Чорновол

Наприкінці минулого тижня законний власник «Житомирських ласощів» намагався зайти на підприємство, отримавши рішення судів, але не зміг – його дії на фабриці назвали  рейдерством і влаштували справжню істерію. 

У цьому переконана народний депутат Тетяна Чорновол, яка свого часу розслідувала рейдерське захоплення «Житомирських ласощів» Портновим та Іванющенком.

Чорновол розповідає, що із 2012 року до сьогодні фактичними бенефеціарами фабрики були Портнов та Іванющенко. Справу «ЖЛ» вона розслідує із 2012 року.

«Захоплення свого часу робили люди із фірми Портнова, були задіяні усі його можливості впливу в Адміністрації Президента, чітко було видно, як він впливав на рішення судів. За рейдерством стояв Портнов. Я описала усе це на сайті «Лівий берег», після чого він намагався знищити видання», – згадує Тетяна Чорновол.

Нардеп додає, що тиск на видання на редактора Соню Кошкіну через розслідування щодо «Житомирських ласощів» був таким, що вона мусила покинути на певний час країну, а видання перестало працювати.

«Однак кілька днів тому законний власний отримав рішення суддів, які підтверджують його право власності на фабрику, намагався зайти на своє підприємство. Відразу була піднята істерія. Зараз відбувається підміна фактів та маніпуляція поняттями, захід законного власника називають рейдерством. Хоча до сьогодні підприємством керують рейдери», – переконана Чорновол.

Прес-служба Тетяни Чорновол