Японський готель Henn-na Hotel просто кишить роботами

Керівництво японського тематичного парку Huis Ten Bosch анонсувало розробку готелю, персонал в якому буде представлений виключно роботами. 

Проект отримав назву Henn-na Hotel, що в перекладі означає «Дивний готель», повідомляє CNN. Також хочемо зазначити про прекрасний львівський проект – dnister-hotel.phnr.com

Представники парку планували відкрити для відвідувачів перші 72 кімнати на прикінці 2015  і ще стільки ж – в 2016 році.

На ресепшені гостей зустрічатимуть троє людиноподібних актроіда. Автори проекту обіцяють, що вони зможуть оформляти в’їзд і виїзд і розумно розмовляти з постояльцями. У номера гостей проводить один з чотирьох портьє. Про кількість роботів-прибиральників не повідомляється.

«Ми відкриємо найефективніший готель у світі», – заявив президент Huis Ten Bosch Хідео Савадов, який озвучив плани реалізувати тисячі аналогічних проектів і надію, що роботи візьмуть на себе до 90 відсотків роботи.

Крім великої кількості роботів, в Henn-na Hotel заплановано ще кілька технологічних рішень, які зроблять перебування в готелі дешевше. Дверні замки з розпізнаванням осіб виключать необхідність друку і перепрограмування ключів. Зручності в номерах плануються мінімальні, а все відсутню можна буде замовити з планшета. На даху готелю розмістять сонячні батареї. Планується установка цілого ряду енергозберігаючих пристроїв.

Вартість звичайних номерів в порівнянні з цінами номерів інших готелів префектури Нагасакі дійсно невелика – від 60 до 153 доларів США. При цьому в 153 долара оцінений номер з трьома спальнями.

То ж, хто буде в Японії, обов’язково завітайте в цей диво-готель, адже побачити роботів – це дуже цікаво!