Житомирська обласна рада попросить Уряд передати житловий фонд Озерного на баланс Новогуйвинська

В Житомирській обласній раді відбулося перше засідання постійної комісії з питанб регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

На засіданні, що відбулося 15 грудня, депутати опрацьовували питання, що вносяться на розгляд чергової сесії.

Заслухавши заступника директора департаменту фінансів ОДА Леоніда Мініча з питання про обласний бюджет, постійна комісія рекомендувала при опрацюванні обласного бюджету на 2016 рік збільшити суму для надання громадянам разової грошової допомоги.

zakonn2

Депутат Раїса Гула поінформувала колег про підготовку звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України щодо виконання Постанови уряду про передачу житлового фонду смт Озерне Новогуйвинській селищній раді. 

Постійна комісія доручила управлінню майном виконавчого апарату обласної ради спільно з Раїсою Гулою підготувати текст звернення, проект рішення внести на розгляд обласної ради та рекомендувала голові обласної ради і голові ОДА створити робочу групу для опрацювання цього питання.

zakonn3

Також депутати вирішили звернутися до т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерія Рудика щодо можливості відкриття дільничного опорного пункту в Озерному у зв’язку з криміногенною ситуацією у селищі.

zakonn1

Засідання постійної комісії вів її голова Сидор Кізін. Участь у засіданні брали заступник голови обласної ради Наталія Рибак, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко.

Прес-служба обласної ради