Цікава лотерея

Трансляція прямого ефіру лотереї “Золотой ключ” проводиться на телеканалі НТВ.

Як проходить розіграш?

За правилами проведення розіграш проходить в 4 етапи. На першому з них виграють ті квитки, в яких першими була закрита рядок з цифрами. Всього чисел кожному рядку по п’ять штук, від 1 до 90. Всі переможці в першому турі, продовжують брати участь у розіграші.

У другому етапі перемагають ті квитки, які закрили картку цілком. Картка складається з трьох блоків по 5 цифр. Ті, які стали переможцями другого етапу, так само залишаються в грі.

Переможцем третього туру стане той квиток, які першими закриють блок з тридцяти чисел, що беруть участь у розіграші.

Гра продовжується до тих пір, поки не з’явиться квиток, на якому всі числа співпадуть з числами, що випали з лототрону.

лотерея

У грі передбачений джек-пот. Це відбувається в тому випадку, якщо після п’ятого ходу виявляються закреслені всі числа одного з рядків. У грі можливі видача як грошових призів, так і матеріальних. Не дарма сама назва лотереї відсилає до «ключику» від квартири.

У розіграші бере участь 90 цифрових номерів. Зазвичай гра закінчується, коли розіграно він 80 до 85 з них. Лотерея є досить популярною, підтримуваної федеральним телеканалом.

Підводимо підсумок

Побачити розіграш лотереї “Золотой ключ” вельми нескладно. Наприклад, можна ось тут – http://lotterygoldkey.com/smotret-zapisi-ntv-tiraji-zolotogo-kliucha