Грати в Гараж

Вельми рідко серед усього розмаїття ігрових автоматів трапляються такі, які можна однозначно назвати суто чоловічими. У даному випадку ця гра напевно підійде якраз представникам сильної половини людства, особливо тим чоловікам, у яких є не тільки (і не стільки) автомобіль, скільки гараж, в якому вони люблять довго пропадати, неймовірно дратуючи своїх благовірних. 

Автомат дає всім чоловікам відмінний шанс довести, що проведення часу в гаражі може принести користь для сімейного бюджету. Причому Вам не слід побоюватися рутинного ремонту і запахів бензину і машинного масла, загадково переплітаються один з одним, бо в цьому «Гаражі» перебувати комфортно і приємно, що доводиться великою кількістю зіграти в цю гру безкоштовно, тільки заради її особливої «чоловічий» атмосфери.

грати зараз

Цілком традиційно для цього виробника найбільш цінним символом гри зроблений логотип «Garage» – при заповненні ним всієї активної лінії виплат азартний гравець може розраховувати на виплату 5000 кредитів. Не менш звичне і кількість ліній – їх дев’ять, причому на кожну можна поставити різні по «калібру» суми, починаючи від одного цента і закінчуючи 10 доларами. Антураж підсобки автолюбителя доповнюють зображення Ключів від машини, Вогнегасника, домкрати, Акумулятора, Каністри з маслом, Ящика і Замку.

Божевільний символ

Що дійсно може звести будь-якого любителя автомобілів з розуму – так це власні ключі від німецької машини. Тому вони і є Божевільним символом, який заміняє будь-яке інше зображення, крім Логотипу автомата.

Бонусна гра «Прибирання в гаражі»

Зібравши на барабанах у кожному порядку три ящики, Ви вирушаєте в гараж, де можете знайти в них такі корисні предмети як гайковий ключ, лобзик і молоток. Від ваших знахідок залежить сума винагороди. Гра припиниться, якщо вас зупинить даішник.

Бонусна гра «Відкрити гараж»

Зібравши на екрані хоча б три Замку, Ви отримуєте можливість відкрити гараж з машиною своєї мрії! Зробити це буде простіше, якщо на момент випадання бонусної комбінації буде активовано дев`ять ліній – за це вам покладається суперключ!

Бонусна гра «Ризик»

Тут все просто: натискаючи на відповідну кнопку «Ризик», ризикуєте своїм виграшем, сподіваючись на те, що розкривають карта виявиться крупніше карти автомата.

Багато хто мріє про нову машину, але не у всіх є гроші на подібну покупку. Чому б не отримати бажане, зігравши в захоплюючий автомат «Гараж»? То ж. вперед, заходьте на http://fruitcocktail-slots.com/nov-garage.html і грайте!