На відкритому Чемпіонаті Житомира з футзалу переміг “Атлет”

13 березня фінішував відкритий Чемпіонат Житомира з футзалу, який розпочався ще в листопаді 2015 року. Впродовж цього часу участь в змаганнях взяли 24 команди, повідомляють на “Футзалі Житомирщини”.

Доля срібних нагород турніру визначалася у заключному матчі 19-го туру, у якому чинний Чемпіон «Атлет» зустрічався з претендентом на срібні нагороди «ІнБевом». 

Матч потішив вболівальників класним, неймовірно закрученим сюжетом, а інтрига трималася до останньої хвилини протистояння. 

Команди по черзі обмінювалися голами аж до кінця гри, а вирішальною стала остання хвилина матчу, коли гравці «Атлета» Алєксєєв та Литвиновський, по черзі розписавшись у воротах суперника, принесли своїй команді 20-ту за ліком перемогу в Чемпіонаті.

Таким чином, поразка залишила «ІнБев» на третій сходинці Вищої ліги, срібні нагороди Чемпіонату завоював «Промінь». Саме «Атлет», «Промінь» та МФК «ІнБев» захищатимуть честь Житомира на всеукраїнських змаганнях Аматорської футзальної ліги України. 

Першим в боротьбу включається Чемпіон «Атлет», який візьме участь у Всеукраїнському фіналі АФЛУ, що пройде у Житомирі 25-27 березня.