У Житомирі ДТП на вул. Східній. Постраждало 2 людей

Близько 4.30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вул. Східній в обласному центрі.

Про це повідомили в ГУ НП в Житомирській області.

Попередньо було з’ясовано, що водій автомобіля «Део Нексіа», 19-річний житель м.Житомира, рухаючись по вул. Східній і проїхавши перехрестя вулиць Київської-Східної, не помітив попереджувальних знаків про обмеження руху транспорту через проведення на цій ділянці ремонтних робіт і, не впоравшись з керуванням, зніс декілька огороджувальних конструкцій.

При цьому один з бетонних блоків від удару відкинуло убік і він пошкодивприпаркований біля тротуару автомобіль «Ауді».

Автомобіль «Део» зі значними механічними пошкодженнями зупинився безпосередньо біля розкопаного котловану дороги.

Унаслідок ДТП постраждали водій «Део» та його 19-річний пасажир. Обоє були госпіталізовані до лікарні. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють нетверезий стан водія. У молодика було взято кров для дослідження на визначення стану алкогольного сп’яніння.

Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз.