У Житомирі через ревнощі чоловік зарізав суперника

Вчора ввечері, 9 березня, з’явилася інформація про вбивство в Житомирі на перехресті вулиць Київської та Михайлівської.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив житомирянин Назарій Томчук.

“На Михайлівській чоловік підрізав іншого. Люди затримали нападника. В чому причини конфлікту не зрозуміло. Швидка приїхала швидше поліції. Другий чоловік живий”, – написав Назарій Томчук.

На місце події прибули карета «швидкої» та працівники поліції. Нанесені чоловікові ножові поранення виявилися несумісними з життям. 33-річний житомирянин помер в реанімаційному відділенні лікарні. 

Виявляється, причиною фатального конфлікту між двома житомирянами стали ревнощі 40-річного чоловіка. Це з’ясували правоохоронці, повідомляють на сайті ГУ НП в Житомирській області. 

За попередньою інформацією, близько 18 години на перехресті вулиць Київської та Михайлівської між потерпілим і 40-річним жителем Житомира на ґрунті ревнощів виник конфлікт, у ході якого останній кілька разів вдарив свого опонента ножем. Знаряддя вчинення злочину вилучено.

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.

Винуватця затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

За чинним законодавством затриманому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.