У Житомирі поліція проведе майстер-клас зі стрільби з пістолетів Макарова та «Форт-12» для всіх бажаючих

В суботу, 19 березня, з 9 години у Головному управлінні Національної поліції Житомирщини за адресою м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 відбудеться день відкритих дверей для всіх бажаючих зазирнути за лаштунки поліцейської служби.

Кожен відвідувач матиме можливість ближче познайомитися зі специфікою роботи окремих служб Національної поліції.

Зокрема, Управління поліції охорони, рота поліції особливого призначення, працівники Кінологічного центру наочно продемонструють відвідувачам спеціальні автотехніку, засоби та пристрої, які використовують поліціянти у повсякденній роботі.

Управління захисту економіки представить на загал вилучені з обігу зразки контрафактної та фальсифікованої продукції, фальшиві грошові купюри і документи, а вибухотехнічна служба ГУНП розповість про заходи безпеки під час виявлення підозрілих предметів і влаштує виставку макетів боєприпасів.

Окрім того, присутні матимуть нагоду познайомитися з організацією роботи чергової частини Головного управління Нацполіції і відвідати відомчий Музей історії органів внутрішніх справ Житомирщини. А в поліцейському тирі для юних відвідувачів працівники відділу професійної підготовки проведуть майстер-клас зі стрільби з пістолетів Макарова та «Форт-12».

Поліціянти обіцяють, що буде цікаво.