У Житомирі поліціянтки вдосконалювали самозахист

У рамках семінару-практикуму, організованого на базі ФСТ «Динамо», понад сотні працівниць ГУНП та Житомирського відділу поліції, а також регіональних УСБУ та УДСНС на практиці закріпили знання та навички тактики самозахисту.

24 березня у спортивному залі спорткомплексу «Динамо» для працівниць поліції та інших силових структур було організовано проведення майстер-класу з тактики самозахисту. Досвідчені тренери на чолі із заступником голови фізкультурно-спортивного товариства Леонідом Українцем розповідали і демонстрували жінкам найдоступніші і найбільш ефективні способи самозахисту.

“Усі учасниці семінару вже мають певну підготовку та знайомі з прийомами, що можуть знадобитися їм під час виконання завдань. Втім, аби подбати про власну безпеку та передбачити дії ймовірного нападника, цього не досить. Потрібно мати відповідну психологічну готовність і постійно вдосконалювати власні уміння”, – говорить Леонід Українець. 

Тренери показали прості, проте дієві прийоми самозахисту. Учасниці практикуму повторювали їх за своїми тренерами, відпрацьовуючи безпомилкове та швидке виконання.

Самі ж жінки визнали, що такі тренування не просто потрібні у якості систематичних занять, а й обов’язкові у їх щоденній службі.