“Житомиртеплокомуненерго” самостійно вибрало собі постачальника пального, який наприкінці 2015 року пропонував “Зеленбуду” найвищі ціни

Комунальне підприємство “Житомиртеплокомуненерго” Житомирської міської ради самостійно вибрало собі постачальника пального, бо жодна компанія не прийшла на торги.

Про це пише “ВІсник державних закупівель” та йдеться в документах компанії.

Згідно них, КП два рази проводило тендер, але не було подано жодної пропозиції конкурсних торгів.

“Після проведення вивчення пропозицій, які існують на ринку, комітетом з конкурсних торгів підприємства було встановлено, що на території Житомирської області та країни в цілому за критеріями ціни та якості одним із найкращих постачальників палива є Приватне підприємство “ОККО-БІЗНЕС КОНТРАКТ“, – йдеться в повідомленні.

Яким чином встановлювали даний факт – не повідомили.

Підприємство має поставити 204 000 л пального (Бензин автомобільний А-92 – 79 000 л, Бензин автомобільний А-95 – 10 000 л, Паливо дизельне – 115 000 л.)

Ціна за все – 3 млн. 857 тис. 960 грн. (з ПДВ). Ціни за конкретні марки не оприлюднені, тому порахувати ціну за літр кожної марки не можливо.

Як писав Репортер, наприкінці року Комунальне спеціалізоване ремонтно-будівельне підприємство “Зеленбуд” м. Житомира вибрало  пропозицію на постачання бензину та “дизелю” від вінницького “ОККО-БІЗНЕС КОНТРАКТ”, що входить в концерн “Галнафтогаз” Віталія Антонова.

Тоді їхня пропозиція виявилась найдорожчою серед запропонованих.