PEUGEOT ПРЕДСТАВИЛА НЕСПОДІВАНЕ ОНОВЛЕННЯ МОДЕЛІ 3008

Чутки про те, що Peugeot найближчим часом випустить в світ нове покоління кросовера 3008, ходять давно і наполегливо. У Пекіні французи дійсно продемонстрували щось нове на цю тему, але про зміну поколінь мови тут не йде.

Французька компанія просто злегка освіжила зовнішність того 3008, який продається на місцевому ринку. А з огляду на передбачувані терміни появи абсолютно нового покоління кросовера на європейському ринку, до Китаю воно дістанеться пізніше, або ж буде продаватися паралельно зі старим. 

Інтер’єр абсолютно нового кросовера Peugeot 3008 виглядає дійсно вражаюче! Як і вражаюча робота евакуаторів в м. Львові – http://evakuator.lviv.ua/.

Peugeot 3008 отримав нову решітку радіатора, оновлену оптику і доопрацьований передній бампер. Подейкують і про легку ретуші елементів інтер’єру, хоча сам виробник поки офіційної інформації з цього приводу не представив.

Зате відомо, що китайська версія Peugeot 3008 збагатиться новими опціями. У список увійдуть нові системи безпеки, включаючи систему превентивного гальмування, і камера кругового огляду під назвою VisioPark II. Китайські дилери отримають товарні екземпляри 3008 в другій половині 2016 року.

Цікаво, що приблизно в ці ж терміни Peugeot планує продемонструвати і абсолютно нове покоління моделі, яке буде куди більше схоже на кросовер, ніж нинішнє, почасти нагадує компактвен. Побудують його на модульній платформі EMP2, а зовнішність виконають в стилістиці недавнього ефектного прототипу Quartz.

Нагадаємо, нещодавно у  глобальній Мережі з’явилися зображення інтер’єру – явно зроблені самим виробником – чергової новинки французької марки. До загального доступ вони потрапили завдяки черговому витоку: в Peugeot ділитися інформацією так рано не планували.