Пожежу у житомирському пабі “Фрегат” гасило три бригади. Фото

Сьогодні вночі у Житомирі згорів двоповерховий паб-ресторан “Фрегат”.

Про це повідомляють у ДСНС.

Як з’ясувалося, на кухні закладу зайнялася олія, що й спричинило пожежу. Співробітники ресторану, не впоравшись із загорянням самотужки, викликали на допомогу вогнеборців.

“До місця пригоди негайно виїхали рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Житомир. Із будівлі спостерігалося сильне задимлення. Вогонь по горючій обшивці швидко розповсюдився кухнею та перекинувся до банкетного закладу. Загальна площа пожежі складала близько 120 кв. м.” – повідомили рятувальники.

До місця надзвичайної події прибуло ще два відділення з житомирських пожежно-рятувальних частин. В цілому на ліквідації пожежі працювали 12 чоловік особового складу на 3 автомобілях.

Силами бійців ДСНС  о 04:48 пожежу ліквідувати. 

“Внаслідок загоряння вогнем знищено 70 кв. м оздоблення стін та стелі, пошкоджено меблі, а також побутову техніку в приміщенні банкетного залу та кухні. У той же час, надзвичайники запобігли розповсюдженню полум’я на другий поверх закладу”, – йдеться в повідомленні.

Загиблих на пожежі не виявлено. Проте одна з працівниць пабу отримала травми. 38-річну жінку з опіками першого ступеню тяжкості госпіталізовано до Житомирської обласної лікарні. Ураженими виявилися руки, обличчя та передня частина тулуба.

Попередньо встановлено, що ймовірною причиною пригоди стало теплове самозаймання олії у фритюрниці. Остаточні обставини події – встановлюються фахівцями.