На Житомирщині за останню добу сталося три смертельні ДТП. В одному з них загинув нацгвардієць та постраждали американці

На Житомирщині за останню добу сталося три смертельні ДТП. В одному з них загинув нацгвардієць та постраждали громадяни США.

Про це повідомляють у Нацполіції.

2 травня на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйви Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій мікроавтобуса «OpеlMovano», рухаючись у напрямку м. Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем «FiatLinea», а потім – з «MersedesSprinter», які рухались у зустрічному напрямі.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій «FiatLinea», 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події.

Із травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів обласного центру доставлено ще 4 людей: водія автомобіля «OpеlMovano», 31-річного житомирянина, керманича автомобіля «MersedesSprinter», 55-річного громадянина Республіки Білорусь, а також двох його пасажирів, 47 та 52-річних громадян США.

Також ДТП трапилося уранці 2 травня між селами Малою та Великою Горбашею, Новоград-Волинського району.

У полі на відстані 40 м від дороги перекинувся гужовий віз із людьми. У результаті двоє жителів с. Хижівки та 80-річна бабуся із с. Суємець загинули на місці. Ще одного потерпілого доставлено до лікарні.

Окрім того, 2 травня у с. Куліші, Ємільчинського району, 22-річний водій автомобіля «Peugeot – 309» не впорався з керуванням та наїхав на залізобетонну опору.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.20 на одній з вулиць села. У результаті через отримані тілесні ушкодження на місці події загинув 24-річний житель с. Рихальского, який був пасажиров автомобіля. Водій, його односельчанин, отримав травми, з якими був госпіталізований до Ємільчинського районної лікарні.

За усіма вказаними фактами розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування всіх обставин.