Житомиряни зможуть придбати футбольну атрибутику свого клубу та квитки на матчі

Близько двох місяців тому в Житомирі створили КП МФК «Житомир», який у квітні дебютував у чемпіонаті України з футболу серед аматорів та зіграв чотири матчі вдома і на виїзді.

Директор МФК «Житомир» Руслан Павлюк під час прес-конференції 24 травня розповів, що наразі не припиняється робота з футболістами та вболівальниками. Спортсмени щоденно тренуються на базі за містом.

Про це повідомляє сайт 1.zt.ua.

Вже 4 червня команда зіграє з ФК «Луцьк» на футбольному полі агротехнічного коледжу, з керівництвом якого є домовленість про подальшу співпраці. Нині шукають спонсорів, аби привести у належний стан трибуни, доріжки та роздягальні на території стадіону, щоб достойно зустрічати гостей.

За словами Павлюка, попередні домашні матчі були зіграні на «Спартаку», куди підтримати свою команду приходило більше 2 тисяч вболівальників. Під час другого матчу порядок на стадіоні забезпечували патрульні поліцейські та стюарди.

Втім, на «Спатраку» поле менше за розмірами, ніж це потрібно, якість покриття теж не найкраща.

Відомо, що на матч з командою «Луцьк» у Житомирі продаватимуть квитки. Їх вартість – 20 гривень. Придбати можна буде в магазині «Спорттовари» на Михайлівській.

«Ми комунальне підприємство, яке має заробляти гроші. Підготовка команди, переїзди – це все дуже затратний процес. Хоча, якщо порівнювати з іншими клубами, ми витрачаємо мінімальні кошти, – зауважив Павлюк. – Водночас, МФК «Житомир » – це соціальний проект, який покликаний приносити задовлення громаді міста, а не якійсь конкретній людині. Будемо реалізовувати квитки по 20 гривень, а також футбольну символіку і атрибутику. «Спорттовари» виділять нам місце для продажу цієї продукції, а також її можна буде купити перед входом на стадіон. Люди уже запитують, коли буде, де взяти. Ми замовили першу партію футбольної атрибутики нашого клубу. Квитки коштуватимуть 20 гривень. Прив’язки до місця не буде. Для пільгових категорій вхід на стадіон безкоштовний. Стадіон коледжу вміщає 3000-3500 глядачів».