З Житомирщини видворили росіянку

13 червня цього року працівники Корольовського районного відділу в м. Житомирі УДМС України в Житомирській області через Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, здійснили примусове видворення до пункту пропуску «Сеньківка» Городнянського району Чернігівської області громадянки Російської Федерації.

Як повідомляє прес-служба ДМС, передувало цьому проведення працівниками Управління та районного відділу міграційної служби відповідної підготовчої роботи і, як результат – рішення Корольовського районного суду міста Житомира про примусове видворення за межі нашої держави.

А загалом, в області продовжуються профілактичні заходи по виявленню іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України, в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон – 2016».

Відносно іноземців за порушення установлених правил перебування у нашій державі складені протоколи про адміністративні правопорушення. За чинним адміністративним законодавством, нелегалам можуть загрожувати штрафні санкції та примусове видворення за межі України.

Під час проведення операції «Кордон-2016» уже прийнято 23 рішення про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження, в т.ч. два рішення про заборону в’їзду в Україну на 3 роки.

З початку року до адміністративної відповідальності притягнуто майже дві з половиною тисячі порушників паспортно-візових правил.