У Житомирі зіткнулися легковик і автобус, постраждали шестеро людей

Без категорії

15 липня на 2 км Західного шосе водій автомобіля Volkswagen Polo, не врахувавши дорожньої обстановки на заокругленій ділянці дороги, виїхала на смугу зустрічного руху, де здійснила зіткнення із автобусом «ПАЗ». Травми отримали водій та пасажир легковика і ще 4 пасажирів іншого транспортного засобу. Про це інформують в поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17.20 неподалік кладовища «Дружба» на околиці обласного центру. За кермом Volkswagen Polo перебувала 56-річна жителька обласного центру, яка отримала переломи ребер, грудної клітини та численні забої. Пасажирка автомобіля, 55-річна житомирянка, із переломом та забійними ранами разом з водієм госпіталізовані до лікарні.

Двоє пасажирів автобуса, 41-річний житомирянин та 43-річний житель району, із забоями також доставлені до медичного закладу.

Близько 21.30 до лікарні звернулись ще двоє жителів обласного центру, 1937 та 1940 р.н., із травмами у вигляді саден, розтягнень та перелому, що були отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються причини та обставини ДТП.