За тиждень на Житомирщині зафіксували 30 ДТП

Загальновідомо, що небезпечну ситуацію краще передбачити, запобігти їй, аніж ліквідовувати її наслідки. На жаль, люди продовжують порушувати правила безпеки, що й призводить до непоправного. Так, минулого тижня, тобто з 17 по 23 липня, на території області сталася 31 пожежа. У вогні загинула жінка 1975 року народження. Трагедія трапилася в селі Подолянці Чуднівського району. Під час самостійного гасіння пожежі, що виникла в шлакоблочному гаражі, отримав опіки різного ступеню важкості та потрапив на лікарняне ліжко й 35-річний житомирянин.

Зареєстровано 30 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 6 осіб загинули та 40 – травмовані. Приміром, 18 липня в Овруцькому районі зіткнулись два легковики. Як наслідок, 3 особи травмовано. Цього ж дня у Баранівському районі зіткнувся легковий автомобіль з рейсовим автобусом – 1 особа загинула та 2 особи травмовано. Через зіткнення легковика з деревом загинула людина і в селі Березівка Коростенського району. Про це інформують в управлінні ЦЗН Житомирської ОДА.

Крім того, в селищі Корнин Попільнянського району через необережного поводження на воді у місцевому ставку втопився чоловік 1970 року народження, мешканець міста Бердичева.