Лампи і прожектори Feron від “Exmart”

Прожектори світлодіодні Feron представлені величезним асортиментом в інтернет-магазині”Exmart”.

Сучасний дизайн згідно новітніх галузей, тенденціям і трендам, конструктивна різноманітність, допоможе підібрати потрібний варіант для будь-якого випадку. Використання комплектуючих світових іменитих фірм, невисока ціна відносно зарубіжних аналогів – все це робить прожектори та лампи світлодіодні Feron популярними. Напевно, після всієї отриманої інформації, питання, які лампи краще світлодіодні або енергозберігаючі вас не потривожить.

Продукцію торгової марки можна розділити на кілька груп:

– стельові і меблеві світильники, а також паркові і садові світильники лампи. люмінесцентні, енергозберігаючі, галогенні, світлодіодні

– електроніка та комплектуючі. Сюди входять пускорегулюючі апарати для ламп різної потужності, трансформатори різної потужності, таймер-розетки, датчики руху.

– гірлянди і дюралайт для контурної підсвічування і створення написів.

– “прожекторы feron”  

Використання сучасних технологій і якісних комплектуючих дають право виробнику сміливо заявляти про надійність, економічність в довгостроковому терміні служби продукції. 

Відгуки на світлодіодні лампи Feron від в інтернет-магазину “Exmart”.доводять, що лампи, ціни на які в кілька разів нижче порівняно з відомими зарубіжними аналогами, можуть ідеально працювати тривалий час, і в той же час  така лампа не перестане працювати через пару днів.