​У Житомирі відбувся творчий вечір поетеси Наталії Чісліної

Наталія Чісліна презентувала нову збірку й розкрила власний талант актриси. Відома громадська діячка, поетеса, режисер вразила житомирян нестандарним підходом.

Замість традиційної презентазції з урочистими промовами й вітаннями, поетеса разом з однодумцями створила поетичну виставу, а також долучила гостей до благодійності. Свій творчий вечір відома житомирянка назвала “Театр життя”. У виставі багатогранно звучала тема любові. Це кохання між хлопцем та дівчиною, від якого народжується чарівна донечка. Це материнська любов, від якої розривається серце, адже син став одним із Небесної Сотні. Це любов до життя й до людей.

Ця любов Наталії Чісліної взаємна. Адже насолодитися її мистецтвом прийшло багато гостей. Їх не злякала злива, яка розгулялася буквально перед початком вечора. Глядачі дарували Наталії квіти, а також ділилися емоціями від пережитого катарсису.

“Завітали разом з мамою на незвичний літературний вечір Наталії Чісліної, яка і презентувала нову поетичну збірку, і одночасно провела благодійний захід для соціальних сиріт. Зустріли чимало знайомих. Вперше я побачила Наталку на сцені саме театру: то була вистава про Небесну сотню, багато хто не стримував сліз, настільки все було душевно”, – говорить журналіст, громадська діячка, голова постійної комісії Житомирської обласної ради з гуманітарних питань Олена Галагуза.

“Творчих успіхів! Дякую за запрошення, я вражений. Тепер знаю Вас, ще з однієї, нової для мене, прекрасної сторони”, – ділиться почуттями відомий юрист Олег Горай. 

Нова поетична збірка Наталії Чісліної “Віршами я сміюсь і плачу” побачила світ завдяки підтримці друзів і однодумців. Зокрема, рецензентом і автором передмови стала колега й вчитель Наталії – старший викладач кафедри видавничої справи, основ журналістики та філології ЖДУ ім. І. Франка, лауреат премії ім. І. Огієнка Марія Масловська. 

Творчий вечір відбувся за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, Житомирського академічного обласного театру ляльок, ГО “Наживо” та ГО “Молодіжна фундація європейських ініціатив”. 

Поезія, як зізнається сама Наталія Чісліна у власній збірці, – це її життя: “А життя – то любов, а любов – то життя…”