Анжеліка Лабунська вручила першокурсникам ЖДТУ студентські квитки

У Житомирському державному технологічному університеті 31 серпня привітали першокурсників з початком навчання. В урочистій церемонії посвяти у студенти взяла участь голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

На початку урочистої частини всі присутні вшанували пам’ять тих, хто поклав життя під час антитерористичної операції заради свободи нашої Батьківщини, тих, хто сьогодні захищає право нинішнього студентства навчатися під мирним небом у вільній країні. Кращі студенти університету поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам-захисникам на військовому кладовищі.

Ректор Віктор Євдокимов привітав першокурсників з тим, що вони стали студентами одного з найкращих вищих навчальних закладів України.

«Серед наших випускників є багато вчених, меценатів, багато відомих людей, які проявили себе у політиці та у громадській діяльності. І вже завтра ви своїми здобутками теж прославлятимете Житомирщину і державний технологічний університет. Сьогодні ви розпочинаєте новий шлях до кар’єрного зростання та подальшого становлення у цьому житті», – сказав ректор закладу.

З вітальними словами звернулася до студентів голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

«Ще вчора ви були дітьми, для вас пролунав останній дзвоник, ви складали іспити, обирали свій шлях, а сьогодні ви поповнюєте велику родину молоді – саме тих людей, на яких ми покладаємо свої сподівання. В стінах цього закладу ви отримаєте не тільки знання, а й перші успіхи і перші поразки, але я бажаю вам ніколи в цьому житті не здаватися. Ставте перед собою масштабні цілі, адже нічого нездійсненого немає. Якщо вірити, впевненно йти до цілі, допомагати одне одному, любити свою країну – у вас все вийде. Завдяки вам наша країна стане процвітаючою», – звернулась до студентів очільник депутатського корпусу.

Вручаючи першокурсникам студентські квитки та залікові книжки, Анжеліка Лабунська зазначила: «1 вересня для мене також особливий день – я розпочинаю викладати спецкурс правознавство в одному з вищих навчальних закладів. І це для мене теж своєрідний життєвий іспит».

Під час заходу ректор Віктор Євдокимов вручив подяки спонсорам та меценатам, які допомогли провести ремонтні роботи у закладі та придбати обладнання.

Для усіх присутніх творчі колективи технологічного університету та учасники вокального ансамблю «Акорд» підготували святкову концертну програму.

Довідково. Цього року на перший курс до університету вступило 1 тис. 800 студентів. Їхньою підготовкою займатимуться 300 педагогів. Студенти здобуватимуть вищу освіту на 5-х факультетах.

Прес-служба обласної ради

tekh2

tekh4

tekh5

tekh6

tekh3

tekh7

tekh9

tekh8

tekh10