Апарат УЗД

У наші дні повноцінне медичне обстеження хворого практично неможливо без такого важливого пристрою, як апарат УЗД. Ціна на такі пристрої неухильно знижується за останні роки і ситуація із забезпеченістю поліклінік і лікарень неухильно поліпшується. Крім зниження ціни і розвитку можливостей апаратів в цілому, медична індустрія зробила крок ще далі, запровадивши в ужиток багатьох лікарів портативний УЗД апарат.

На даний момент вже не залишилося такої галузі лікарської діяльності, де не застосовувався б УЗД апарат. Купити його прагнуть клініки абсолютно будь-якого профілю, адже без нього не обходяться обстеження плода, органів шлунково-кишкового тракту, нирок, легенів і будь-яких інших органів людини. Не так давно ультразвукове дослідження початок застосовуватися вітчизняними фахівцями навіть в сфері офтальмології.

Кількість різновидів для апаратів УЗД зараз значно перевищує всі рамки, які ще недавно здавалися нормальними. Ціновий діапазон, який вони охоплюють, також дуже великий: найвища і найменша ціни на пристрій широкого профілю може відрізнятися в два-три, а то і в п’ять разів. Наприклад, у відомій компанії Siemens, різниця в ціні між бюджетним і найбільш функціональним варіантами сканера становить майже півтора мільйони гривень.

Ключовими ціноутворюючими факторами для апаратів УЗД є фірма-виробник апарату, його функціональність і специфікація. Залежно від того, яке призначення має сканер, його ціна може відрізнятися дуже суттєво, але і можливості, що надаються їм в діагностиці будуть вище, ніж у більш дешевих або багатопрофільних рішеннях. Трохи менший розкид ціни спостерігається в сегменті портативних УЗД-сканерів – вони серйозно поступаються в ціні своїм повнорозмірним побратимам, але значно більше обмежені в функціоналі. У всякому разі, в цьому сегменті не спостерігається такої ж різниці в ціні між топовими і бюджетними рішеннями.

Портативні ультразвукові апарати в Україні від “Интермедики”-  http://intermedica.com.ua/katalog/ultrazvukovye-sistemy. Сучасна професійна апаратура для професіоналів. Звертайтесь.