Фотошпалери в громадських місцях

Ні для кого не секрет, що в сучасному світі склалася певна структура, в якій кожна людина має свою роль. Значущу для численного суспільства, або важливу, виключно, для людей свого оточення. Так чи інакше, він чимось зайнятий … найчастіше.

Ми живемо в сучасному світі, де немає дефіциту продуктів, черг в магазинах і т.д.

Ресторанів, кафе, дитячих кімнат, і, навіть дитячих садків в надлишку: плати гроші – вибирай, що подобається. Так ось, саме для того, щоб нас здивувати (якістю обслуговування, свіжістю продуктів, унікальним інтер’єром) власникам доводиться постаратися. Ми розпещені.

А зустрічають, як ми знаємо, по одягу.

Наше перше враження складається саме тоді, коли ми починаємо розглядати місце, куди прийшли. Таким чином, все починається з інтер’єру)

Фотошпалери і фрески в інтер’єрі можуть виконувати різні завдання:

Бути яскравим акцентом

Візуально розширювати простір

Створювати ілюзію присутності в певному місці

Тематично розмежовувати простір …

Один із прикладів  різноманіття фотошпалер ви можете подивитися в ресторанах або на сайті https://walldeco.ua/fotooboi-3d-fotooboi.

Яскравість, буйство фарб, впізнавані персонажі – все це присутнє на фотошпалерах дитячих садків, проекти які реалізували спеціалісти. Практично в кожному приміщенні садків змонтовані фотошпалери. Прекрасно зарекомендували себе протягом довгого часу. Атмосферу гри, відмінного настрою, задають різноманітні дитячі сюжети.

У Києві  і не тільки, є безліч громадських місць, де ви можете побачити оформлення інтер’єру за допомогою фотошпалер і фресок.

Здавалося б, ідея не нова, не раз реалізована … І все ж – дизайнери інтер’єрів створюють такі шедеври

Повірте, роль фотошпалер в інтер’єрі набагато значніше, ніж можна припустити!