Локації та програма фестивалю «Голова-галоша»

Вже завтра 24 вересня у Житомирі пройде  мистецько-просвітницький фестиваль «Голова-галоша», організатором якого виступила рекламна агенція «Кран». 

Мета фестивалю – підвищення інтелектуального та культурного рівня розвитку містян, збагачення їхнього духовного світу, розвитку креативності та популяризації української музики та мистецтва. Фестиваль об’єднає спорт, танці, музику, фото, поезію, творчість майстрів, тренінги та лекції.

«Голова-галоша» охоплюватиме майже всю територію Шодуарівського парку від колонади до входу в літній театр «Ракушка» і матиме 21 локацію. Беріть з собою хороший настрій та приходьте розважатися разом з «Головою-галошою».

Завантажити карту локаційhttp://golova-galosha.com.ua/images/karta.pdf

Візуальна карта локацій фестивалю «Голова-галоша»:

Родзинкою фестивалю безперечно є виступи гуртів. Не проґавте можливість придбати сьогодні квитки на наймасштабнішу рок-подію осені лише за 80 грн. у мережі ресторанів «Pizza Челентано». Завтра 24 вересня ціна квитка на музичну програму – 110 грн.

Адреси ресторанів «PizzaЧелентано»: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55.

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнераJAM studio.

Завантажити музичну програму: http://golova-galosha.com.ua/images/program.pdf

Візуальна музична програма:

Організатор фестивалю:

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Офіційний сайт та сторінки фестивалю у соцмережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/