МФК «Житомир» зіграє матч з лідером групи

Вже в суботу, 17 вересня, МФК «Житомир» зіграє черговий домашній поєдинок аматорського чемпіонату України з футболу yа стадіоні «Колос» Житомирського агротехнічного коледжу. Наші футболісти прийматимуть одного з лідерів Групи 2, харківський «Соллі Плюс». Початок матчу — 16.00 Вхід за квитками.

Також вже у середу, 21 вересня, у Першості U-19 стартує молодша команда МФК «Житомир». Першу гру дублери проведуть в Житомирі, а їх суперником стане «Діназ» (Вишкгород).

Довідково. ФК «Соллі Плюс» – один з найсильніших клубів не лише Харківщини, а й аматорського чемпіонату України. Раніше клуб грав під назвою «Електроважмаш» і, по-суті, був фарм клубом харківського «Металіста». Цього року він знайшов нових спонсорів, успішно перейменувався в «Соллі-Плюс» і заявився на аматорський чемпіонат України.

На сьогодні «Соллі Плюс» провів три поєдинки в аматорах і всі виграв. Клуб посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера — «Таврії Скіф» на два очки.

МФК «Житомир» не надто успішно стартував в новому сезоні аматорів. Поки клуб зіграв п’ять ігор, з яких лише одну виграв та одну звів у нічию. Минулими вихідними житомиряни на виїзді поступилися ФК «Квадро» з Первомайського (Харківська обл.) з рахунком 0:2.