На Житомирщині під час пожежі у квартирі знепритомнів 19-річний хлопець

6 вересня о 00:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир дев’ятиповерхового житлового будинку у м. Бердичів. За вказаною адресою виїхали бійці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік.

Вже на місці з’ясувалося, що однокімнатна квартира розташована на 3-му поверсі. Сусід, який викликав вогнеборців, повідомив, що у середині знаходяться люди. За допомогою шанцевого інструменту бійці ДСНС швидко відкрили двері оселі, з якої відразу ж пішов густий дим. Осередок же займання знаходився на кухні.

У житловій кімнаті, на дивані, вогнеборці виявили непритомного 19-річного власника квартири. Рятувальники швидко винесли його на свіже повітря і до прибуття медиків привели юнака до тями. Лікарі швидкої надали йому першу допомогу, від госпіталізації власник відмовився.

Зусиллями вогнеборців вже о 00:45 пожежу було ліквідовано. Фахівці ДСНС запобігли розповсюдженню вогню по всій площі квартири. Вогнем знищено дерев’яну стільницю та пошкоджено речі домашнього вжитку.

За попередньою інформацією, загоряння сталося через необережного поводження з вогнем під час приготування їжі. Остаточна ж причина наразі встановлюється фахівцями.