СК “Коростень” здобув Кубок Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Протягом трьох років на Житомирщині ЖОФФ проводить Кубок Пам’яті Героїв Небесної Сотні. 

24 серпня – в День 25-річчя Незалежності України відбувся фінальний футбольний матч Кубку Пам’яті Героїв Небесної сотні. 

До фінальної частини Кубку, подолавши інші футбольні клуби області ввійшли ФК “Фортуна” Андрушівка та СК “Коростень” Коростень. 

В запеклій та безкомпромісній боротьбі перемогу вибороли футболісти команди СК «Коростень». 

Перед початком матчу відбулася урочиста частина де прозвучав гімн України та пісня реквієм “Плине кача”. 

Глядачі, гості, футболісти, тренерський склад та керівництво міста, області та федерації футболу з великою пошаною та трепетом провели цю урочисту частину. 

Голова обласної федерації футболу Олександр Петрович Коцюбко надав слово першому заступнику обласної Ради Ширмі Володимиру Васильовичу, який привітав футболістів з тим, що вони дійшли до фінальної частини Кубку, закликав всіх з гідністю провести цей матч і нагадав всім присутнім про те, щоб ми пам’ятали Героїв Небесної Сотні не тільки в урочистих моментах нашого життя, а й в повсякденному житті. 

Після цього фіналістів привітав гурт «Чарівниці», з Новоград-Волинського піснею «Про майдан», під керівництвом заслуженого працівника культури, активного учасника «майдану» Валерія Приймака.

Перший удар по м’ячу був наданий Ширмі Володимиру Васильовичу, і після цього почалася гра.

З перших хвилин матчу гравці обох команд докладали всіх зусиль щоб першими забити м’яч в ворота суперника, але їх це не вдавалося. В середині першого тайму, гравці СК «Коростень» перехопивши м’яч в центрі поля провели стрімку атаку і забили перший гол в ворота ФК «Фортуна». Після забитого м’яча гравці ФК «Фортуна» докладали всіх зусиль для того, щоб зрівняти рахунок, але їм це так і не вдалося. 

Фінальний матч Кубку «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» виграла команда СК «Коростень» з рахунком 1:0. Після матчу футболісти, тренерський склад та меценати обох команд були нагороджені медалями, грамотами, дипломами, подяками, вимпелами, грошовою винагородою, а переможець був нагороджений Кубком Небесної Сотні.

Кубок був проведений не для того щоб якась команда отримала Найвищі нагороди, а для того щоб Пам’ять про Героїв Небесної Сотні жила в наших серцях і ми завжди пам’ятали про тих хто відав своє життя за те, щоб ми жили у мирі, щасливому, самозабезпеченому, самодостатньому суспільстві.