У Денишах завдяки об’єднанню громад відкрили садочок, на який чекали 10 років

10 років жителі с. Дениші чекали на дитячий садочок. Сьогодні, 23 вересня, завдяки реформі децентралізації нове приміщення ДНЗ «Сонечко» прийняло своїх вихованців.

В урочистому відкритті садочку взяли участь Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко та т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Саме зараз ми бачимо такий простий результат реформи децентралізації. Я дуже вдячний вам, що ви у свій час підтримали ініціювання об’єднання. Для мене децентралізація – це не тільки об’єднання громад, це питання зовсім іншого управління державою. Сьогодні ви самі все вирішуєте. У вас є бюджет, допомога держави, можливість будувати. Кожна родина повинна відчути на собі, що змінилося у її житті – в якості освіти дітей, у наданні соціальних або медичних послуг», – зазначив Геннадій Зубко.

Капітальний ремонт у Денишівському дитячому садочку «Сонечко» став можливим внаслідок утворення Тетерівської ОТГ. Кошти на ремонт надійшли за рахунок державної субвенції у сумі 2 млн грн. Бюджетом ОТГ профінансовано 293,155 тис. грн для облаштування підлоги.

Вихованці дитячого садочку «Сонечко» отримали багато подарунків від гостей, а навзаєм подарували присутнім невеличкий концерт.