Відчуй дух авантюризму разом з “Головою-галошою”

Без категорії

Цікаві квести чекають на вас на мистецько-просвітницькому фестивалі «Голова-галоша», який організовує рекламна агенція «Кран».

Квест – аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями.

Під час гри команди вирішують логічні завдання, здійснюють пошук на місцевості, будують оптимальні маршрути переміщення, шукають оригінальні рішення і підказки. Після завершення чергового завдання команди переходять до виконання наступного. Перемагає команда, що виконала всі завдання швидше за інших.

Існує безліч різновидів квестів: пішохідний, автомобільний, екстремальний, комбінований, квест у приміщенні чи на відкритому повітрі, ігровий, інтелектуальний та інші. Фестиваль «Голова-галоша» орієнтований на дорослих, дітей та молодь, тому 24 вересня тут будуть організовані квести як для дітей, так і для дорослих.

Lamoda – один із найбільш стабільних роботодавців Житомира – бере активну участь у культурно-суспільному житті міста та дбає про добробут житомирян, тому компанія активно долучається до влаштування фестивалю та пропонує квести для всіх охочих. Організаторами квесту є Денис Слизько – НR відділ колл-центру Lamoda, Костянтин Кундич – співзасновник квест-проекту Rower Quest, а також колектив навчального центру WinWin.У командній грі можуть брати участь усі – навіть діти віком від 13-ти років. Завдання квесту розраховані на активізацію та розвиток логічного мислення, пам’яті, планування та командної відповідальності. Змагання починатимуться з 11:30 і тривамуть 2 години. В одній команді може бути 5 осіб. Усім необхідним учасників забезпечують організатори квесту. На старті квесту вони детальніше розкажуть про специфіку завдань, правила, призи та заохочення.

Контакти координатора квестів: 093-371-98-96 (Денис).

Центр IntellectRoom – це інноваційна методика викладання, інтерактивні методи навчання і високий результат.Починаючи з 12:30 IntellectRoom проведе низку заходів (біля грального майданчику Рошен):

1. гру англійською мовою;

2. мініквест для дітей;

3. МК із флористики та фотозону від Fiorina.

Отже, на фестивалі «Голова-галоша» ви матимете чудову можливість відчути себе героєм-переможцем, пробудити дух авантюризму, а діти зможуть пограти в цікаві ігри, сфотографуватися та познайомитися з флористикою. Цікаві та незвичні завдання та гарний настрій гарантовано!

Контакти координатора майстер-класу та квестів для дітей: 097-41-47-332 (Анна).

Організатор фестивалю:

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

Музична програма фестивалю:

Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси ресторанів «Pizza Челентано»: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55.

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнера JAM studio (http://www.jam-studio.com.ua).

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах:

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/