Житомирські фігуристи вибороли нагороди на міжнародному чемпіонаті

16-18 вересня 2016 в місті Богуслав (Київської області) на льодовій арені «Льодограй» відбувся міжнародний «Відкритий Чемпіонат з фігурного катання на ковзанах».

Про це інформує прес-служба Житомирського обласного відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах.

В змаганнях приймали участь 106 спортсменів, представники 6-ти країн світу (Великобританії, ОАЕ, Австрії, Франції, Лівану, Канади) та фігуристи 8-ми міст України: Богуслава, Києва, Білої Церкви, Житомира, Миколаєва, Кривого Рога, Дніпра, Одеси, Харкова.

Житомир представляли двоє спортсменів, які за результатами змагань поповнили свої здобутки медалями і кубками за призові місця, а саме:

Олександра Проценео здобула 1 місце в категорії “Золото”

Давід Прудніков здобув 1 місце в категорії “Пре-Бронза”.

“Житомирське обласне відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах максимально зацікавлене в розвитку фігурного катання на Житомирщині – розповідає голова Житомирського обласного відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах Олена Кропачова. – За період з жовтня 2014р, коли «Глобал ICE» злили вперше, вже третій сезон поспіль ми знаходимось в умовах, коли ковзанка працює всього кілька місяців на рік. За даних обставин всьому нашому колективу доводиться докладати неймовірних зусиль, аби дати дітям належний рівень підготовки.

Мріємо про час, коли в обласному центрі, не найменшому і не найгіршому, буде повноцінна льодова арена, і для наших дітей спорт не буде чимось недосяжним. Адже вони мріють не про смартфони і гаджети, а про прострий майданчик, де вони зможуть зробити черговий стрибок”.