Бердичівські депутати звинувачують нардепа Ревегу за ранкові обшуки в рамках кримінальної справи. Відео


Зранку, 4 жовтня, поліція прийшла проводити обшуки в помешканнях депутата Бердичівської міської ради Володимира Сенчі (Самопоміч) і депутата Житомирської обласної ради Віталія Вітусевіча (Радикальна партія), пише видання “Бердичів.біз”.

За інформацією видання, обшуки поліцейські проводять в рамках кримінальної справи, в якому об’єднані виробництва за кількома кримінальними епізодами, що мали місце в Бердичеві та районі.

“Метання гранати на подвір’я житла нардепа Олександра Ревеги, яка не вибухнула, підпал автостанції, яку не змогли підпалити, і розкрадання автотехніки з підприємства , директор якого помер, але з того світу зміг написати заяву в поліцію. Всі ці кримінальні «явища» відбувалися в період з 2012 року, проте поліцейські знайшли в них що то загальне, і об’єднали в одну кримінальну справу”, – зазначає видання.

Журналісти зазначають, що протизаконного знайти поліції не вдалось. депутатів повезли на допит до Житомира.

Депутат Володимир Сенча так прокоментував обшуки:


“Так я зустрів ранок 04.10.2016. Шукають все, за що можна відкрити справу (зброя, боєприпаси, наркотики, ліві документи). Духовний керівник – нардеп Ревега (партія регіонів) зараз в БПП”.