24-го листопада у Житомирі в кафе “Піросмані” відбувся майстер-клас з корейської кухні.
Ведучий заходу та один з організаторів – Геннадій Олексієнко розповідав про традиції корейської кухні та показав фотографії, на яких зображені моменти з його подорожей.
“Цей майстер-клас проводиться вже другий раз і на ньому демонструються тонкощі корейської кухні. Наша мета – щоб студенти всього світу спілкувалися між собою. Через спілкування вони пізнають один одного і запрошують в гості, починають дружити і тоді війн не буде! Я вважаю, нашій державі не вистачає спілкування”, – сказав Генадій
Після цього спеціаліст з корейської кухні провела майстер-клас з приготування корейських страв. Кожен з присутніх міг скоштувати суші та спробувати приготувати їх власноруч.
Собченко К., Новицький Є., Самолюк В.