​Осінній кубок КВН Житомира вирушив до Луганська

7 вересня в Житомирському драмтеатрі ім. Івана Кочерги відбувся осінній кубок КВН.

Концерт розпочався о сьомій годині вечора, глядачі з нетерпінням чекали виходу на сцену учасників. У грі приймали участь шість команд: “Житомирський стандарт”із Житомирського національного агроекологічного університету, “Дім культури” із Житомирського інституту культури, “Луганська збірна” — місто Луганськ, “Коліжанки” зі Львова, “Лукас” — Кременчук, “Отдыхаем вместе” — Хмельницький.

КВН розпочався із виступу житомирської команди, а далі своїми жартами публіку потішили решта. Судді оцінювали виступ і розминку, артистичність, уміння імпровізувати.

Майже всі судді одноголосно вирішили віддати перемогу команді з Луганська, а також відмітили чудову гру решти команд, зокрема, “Житомирського стандарту”. Кубок осені відправився до Луганська.

За кулісами панувала дружня атмосфера, учасники були відкриті для спілкування. Дмитро учасник команди з Хмельницького поділився своїми враженнями після виступу і дав настанови починаючим КВНщикам:

—“Я другий раз виступаю в Житомирі, і мені подобається, зал дуже привітний. Початківцям я б хотів сказати, що саме головне це бути собою. У вас мають горіти очі, від того чим ви займаєтесь, самокритично віднесіться до себе, щоб розуміти чи те що ви робите вам до душі”.

На запитання: “Що для вас означає КВН?”, більшість відповіли — “КВН — це життя”.

Нам вдалось поспілкуватися з глядачами та з перших уст дізнатись їхнє враження:

— “КВН – це круто, багато позитивних емоцій”!

— “Всі молодці! Енергійність команд просто вражає”.

— “На КВНі я вперше, найбільше сподобались “Житомирський стандарт” і “Луганська збірна”, я вважаю, що майбутнє КВНу за молодими командами ”.

Марія Кравчук

Фото: 1.zt.ua