Особистий прийом громадян до Володимира Ширми – кожна друга середа місяця

Під час особистого прийому, який відбувся 9 листопада, до голови обласної ради звернулися більше 20 жителів області з різними питаннями. Серед основних звернень – надання матеріальної допомоги на лікування.

Окрім того, до посадовця зверталися з проханнями допомоги у вирішенні земельних питань, а саме оформлення права власності на ділянку, щодо поліпшення транспортного сполучення в окремих районах Житомира та області. Учаснику бойових дій Другої Світової війни, інваліду І групи буде надана допомога на вирішення побутових питань (ремонту будинку) та путівка у лікувально-санаторний центр «Дениші»

Володимир Ширма надав громадянам детальні роз’яснення щодо можливих варіантів розв’язання їхніх питань. Дані доручення відповідним працівникам виконавчого апарату, керівникам комунальних установ та відповідним структурним підрозділам органів виконавчої влади.

Голова ради зазначив, що всі жителі області час від час чекають від посадовців, органів місцевого самоврядування та державної влади підтримки у вирішенні вкрай наболілих проблем.

Нагадуємо, що голова обласної ради затвердив графік прийому громадян та спілкуватиметься з жителями Житомирщини кожну другу середу місяця.

1 1priem
1 2priem1
1 3priem1

Прес-служба обласної ради