План Суркова “Шатун”

На днях запросили мене взяти участь у прямому ефірі телеканалу СК-1. Дуже дякую звісно, приємно і тема цікава – план Суркова «Шатун». Але не встиг я все сказати, часу дійсно для такої теми мало.

Тому хочу коротко дещо додати.

Комуністи і вся інша ліва тусовка чітко підходить під цей план. Проводять свої акції комуняки. А спонсують скоріше за все Опоблок чи Москва. «Шатать» ситуацію комуністам дуже подобається. Під прикриттям тарифних протестів житомирські комуністи встигають гавкнути про те, що червоні директора найкращі менеджери у світі. І про те, що ідеї червоного жовтня живі і будуть жити і вони ще не все зробили. Чесно? Досить! Вже наробили.

Представник Опоблоку Олена Бондаренко колись говорила щодо кримінального переслідування журналістів. І подавала це як тиск на свободу слова. Насправді, Дмитра Васильця та Євгена Тімоніна судять за те, що вони нібито їздили в Донецьк, спілкувалися з першими представниками ДНР, налагоджували трансляцію сепаратистського телеканалу НоворосіяТВ на окупованій території. Які ще питання? Все зрозуміло. Це вороги і посадити їх у тюрму це ще по людські, бо є інші методи розмови з ворогами.

Реальний план Суркова чи віртуальний, але якщо передивитися ситуацію в Україні за останні роки, він не то щоб реальний, а повністю працюючий. І це неможливо не розуміти. Москалі працюють, а ми трохи їх напевно недооцінюємо. 

І ще на останок. У країні війна, тому якщо ми патріоти треба трішки розуміти, що паски треба затягнути і вистояти. Я не захисник влади, вона мені теж не подобається. Але давайте відокремлювати реальні ситуації від планів Москви по дестабілізації ситуації в Україні.