Помічнику нардепа дадуть ще 100 тисяч на ремонт харчблоку 63-го дитсадка у Житомирі

Управління освіти Житомирської міської ради уклало 29 листопада додаткову угоду з  ПП “Компанія РОС” на капітальний ремонт приміщень харчоблоку Житомирського дошкільного навчального закладу № 63 за адресою: м. Житомир, вул.Київська,45.

Про це йдеться на порталі держзакупівель Прозоро.

Сума контракту – 101 тис.`479.20грн (з ПДВ).

Дана додаткова угода є невід’ємною частиною договору від 1 червня 2016 р. Загальна вартість капітального ремонту згідно з основним контрактом становить 531 тис. 817,20 грн. Але у зв’язку з коригуванням проектно-кошторисної документації та отриманням нового експертного висновку загальна договірна ціна складає 535 тис. 887,60 грн.

Угода діє до 31 грудня цього року.

До речі, у 2015 році у 63-у дитсадку за німецькі грандові кошти  проведено термомодернізацію, за європейськими стандартами.

Як писав Репортер, ПП Компанія “РОС” належить Олександру Саюку. Саюк є помічником народного депутата Дмитра Тимчука з “Народного фронту”.

Фірма Саюка  отримала 5 мільйонів гривень за ремонт дитсадка № 43. Також 21 мільйон гривень за реконструкцію недіючого дитсадка № 58 по вул. Крошенській. Також мільйон на реконструкцію школи під Житомиром.

До речі, рік тому Олександр Саюк увійшов у склад регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.