У Житомирі встановили зарядні станції для електрокарів

У боротьбі за збереження навколишнього середовища, забезпечення чистого повітря для наших дітей і майбутнього планети, в усьому світі впроваджуються нові технології. На відміну від паливних автомобілів, електромобілі не викидають в атмосферу шкідливі речовини.

Величезна кількість викидів чадного газу, який повільно, але вірно підвищує температуру Землі, змінюючи її клімат. І жертвами таких змін стають не тільки не захищені дикі тварини, які не здатні адаптуватися до швидкої зміни навколишнього середовища, а й люди, що гинуть через різкі погодні зміни. Це пов’язано, перш за все, з тим, що холодне повітря і спекотні висхідні потоки чадного газу постійно стикаються.

Для забезпечення максимального комфорту жителів і гостей міста були встановлені нові електрозарядні станції. Тепер, власники електромобілів можуть зарядити свій транспортний засіб швидко і зручно.

Електромобілі – галузь транспортної індустрії, яка активно розвивається. На відміну від класичних АЗС, заправки для електрокарів займають мінімум місця, тому можуть бути встановлені поблизу безпосередніх місць відпочинку. Крім цього, вони підключаються до домашньої або громадської електромережі, одно- або трифазної. Поки ви відпочиваєте – ваш електрокар заряджається, і ви можете не турбуватися про те, що доведеться витрачати гроші на паливо, тому що клієнти компанії можуть заряджатися абсолютно безкоштовно.

Нові зарядні станції прості у використанні. Необхідно всього лише вставити зарядний порт в роз’єм і зателефонувати в диспетчерську. Це не тільки легко, але і безпечно. Ось до чого дійшов технічний прогрес.

Зарядні станції знаходиться за адресами: 

Житомир, вул. Ватутіна, 57

Житомир, вул. Київська, 74

http://beta.autoenterprise.com.ua/charging-taxonom…

Компанія “АвтоЕнтерпрайз”, має найширшу мережу зарядних станцій для електромобілів по всій Україні, завжди піклується про своїх клієнтів і намагається створити максимально комфортні умови для власників електокаров.

АвтоЕнтерпрайз самостійно збирає 10 кВт станції, які можуть бути встановлені на домашню або громадську одно- або трифазну електричну мережу. Тому кожен клієнт може придбати зарядку для власного користування. Ви можете замовити і встановити зарядку самостійно або ж довірити монтаж фахівцям. Таким чином, встановлена в гаражі або близько приватного будинку зарядка, дозволить бути завжди поруч з автомобілем.

Найпопулярнішими електромобілями на українському ринку є Nissan Leaf, така 10 кВт зарядка здатна максимально зарядити електромобіль приблизно за 2,5 години.

Також, АвтоЕнтерпрайз поставляє і встановлює швидкісні зарядні станції (20 кВт), які дозволяють зарядити електрокар за досить короткий проміжок часу (від 20 до 40 хв 80% ємності батареї), при цьому, за рахунок режиму стабілізації напруги, Superchargers не псують батарею.

Зарядні станції прості у використанні і абсолютно безпечні, тому не несуть ризик загоряння, є удароміцними і водонепроникними, що дозволяє їм перебувати навіть на відкритому повітрі.

Засновник компанії “АвтоЕнтерпрайз”, Дмитро Анатолійович Ніконов http://www.autoenterprise.com.ua/