Як зі старого одягу зробити нові стильні речі

Дуже легко виглядати стильно і сучасно, коли у вас є золота кредитна картка, яку хтось постійно поповнює, і ви одягаєтеся тільки в фірмових і модних магазинах. 

Але якщо у вас середньостатистична зарплата і шафа, завалена давно вийшовшим з моди одягом (але все ще у відмінному стані), то стати «дівчиною з обкладинки» дуже важко. Чи не правда? Насправді, існує секрет, який може навіть татову футболку перетворити в стильний топ з останньої колекції модного дизайнера.

І для цього всього лише необхідно трохи фантазії, ножиці, голка і старі речі. Пропонуємо  ідеї, як перетворити немодні, старі, обридлі речі в стильні новинки, як у дівчат з fashion блогів.

Коротке плаття з футболки 

Нам знадобиться: 

• велика футболка

• ножиці 

• гумка 

• голка і нитки 

Розкладаємо футболку на рівну поверхню, обрізаємо рукава, а потім розрізаємо по прямій лінії прямо під декольте. З рукавів вирізаємо два прямокутника однакового розміру. Це буде верхня частина сукні. Вимірюємо обсяг грудей і довжину прямокутників, при необхідності відрізаємо зайве. З’єднуємо верхні деталі з нижніми, а потім зшиваємо плаття з боків. Пришиваємо гумку під грудьми, на стику деталей. І літній коротке плаття готове!

Пляжне плаття з футболки за 30 секунд 

Нам знадобиться: 

• велика довга футболка 

Надіваємо футболку через горло. Лівий рукав засовуємо справа на грудях, а правий – зліва. Виходить миле пляжне плаття з відкритими плечима.

Короткий білий топ 

Нам знадобиться: 

• велика футболка (на кілька розмірів більше) 

• ножиці 

• голки, нитки або швейна машинка

• крейда

Відрізаємо рукава зі старої футболки. Потім приступаємо до вирізу. У цей момент потрібно визначити, якої товщини бретелі ми хочемо і якої глибини декольте. Залежно від цього, відрізаємо горловину футболки. Потім, на виворітній стороні малюємо горизонтальну лінію на тому рівні, де буде закінчуватися наш топ, і відрізаємо. Краї топа можна підшити. Для цього попередньо потрібно зробити напуск в 1 сантиметр з усіх боків. Якщо ж тканина м’яка і починає трохи скручуватися, залишаємо топ як є. Вуаля! Легкий і милий топ готовий. Під низ можна надягати яскравий купальник, бюстгальтер або іншу майку. Ідеально підходить для літніх канікул або занять спортом.

Якщо ви хочете надати ще більшої індивідуальності отриманому топу, тоді можна нанести на нього ексклюзивний принт. В цьому питанні вам допоможе колектив компанії «Пакотек» (http://packotek.com.ua/)