Декілька методів, які дозволяють розкрутити сайт

Незважаючи на те, що способів SEO-просування стає дедалі більше, безкоштовно розкрутити сайт цілком реально, причому результати можуть бути дуже навіть успішними, якщо знати що саме і як правильно робити. 

Давайте розглянемо декілька методів, які дозволяють розкрутити сайт самостійно і безкоштовно, причому всі вони перевірені на практиці багатьма веб-майстрами. Найвагоміший плюс кожного з них – не вимагають великих грошових вкладень або їх мінімізація, а мінус в тому, що доведеться виділити на це власний час. (Раскрутка и разработка сайтов Киев)

Обмін посиланнями

Один з найперших способів підвищення популярності сайту і збільшення його маси посилань, який підходить для сайтів самих різних типів – від блогів і до Інтернет-магазинів.

Гостьові пости

Досить витратний, але дуже ефективний метод безкоштовної розкрутки сайту, який дозволяє не тільки наростити кількість зовнішніх посилань і підвищити позиції за ключовими словами, а й дає певний PR-ефект, особливо якщо гостьовий пост розміщений на тематичному ресурсі з великою відвідуваністю.

Крім того, якісно підготовлені та корисні для цільової аудиторії статті, у випадку з розміщенням їх з боку компанії, дозволяють поліпшити імідж і позиціонування як професіоналів своєї справи.

Коментарі на блогах

Прихований піар у вигляді коментарів до тематичних статей на різних блогах і порталах, у вигляді провокування дискусії або порад / рекомендацій по певній темі, теж непогано працює, але результат буде помітний, якщо займатися цим регулярно. Важливо добре профільтрувати майданчики, перед тим як починати роботу, оскільки не варто витрачати час на роботу з ресурсами, на яких немає достатнього рівня активності.

Розкручені каталоги

Різних каталогів, як тематичних, так і різнопрофільних, в Рунеті тисячі, а навіть десятки тисяч, ось тільки дійсно якісних набереться, мабуть, менше сотні. Ось на них і варто витратити час.

Посилання в якісному каталозі додасть ваги, а  більшість з них має більш-менш стабільну відвідуваність, то можна ще й отримати переходи зацікавлених відвідувачів на сайт.