​«Фестиваль Поліський» відбувся у Житомирському агротехнічному коледжі

У Житомирі в актовій залі агротехнічного коледжу відбувся «Фестиваль поліський». Під час свята виступило понад 200 учасників.

Зала навчального залу була наповненою багатьма цікавими особистостями. Кожен виконавець намагався передати тематику свого номеру. 

Найбільше глядачам сподобався танцювальний ансамбль «Колібрі», які дивували присутніх своїми талантами. Ці дівчата родом з Бердичева. 

Серед конкурсантів були люди багатьох вікових категорій. Також було багато співаків. Один з наймолодших – шестирічний Андрій Чернух, виконав пісню «Матінка Земля».

Одним з номерів, який найбільше запам’ятався публіці був номер «Леді Police» хореографічного колективу «Овації». 

Одна з виконавців заспівала пісню «Нашим героям». 

Також виступали студенти Житомирського Агротехнічного Коледжу, одним з них був Андрій  Ларіонов з піснею гурту «Антитіла» – «Над полюсами».

Радість залу та учасників відчувалася серцем. Одна з виконавець танцювального ансамблю «Колібрі» сказала: “для мене сьогоднішня подія відіграє велику роль, тому що я люблю виступати і проявляти свій талант.”

Цей день надовго залишиться в серцях присутніх. Всі були в захваті від цієї події, де багато людей змогли показати свої таланти. Було приємно чути відгуки про цю подію. 

Олександр Овсієнко