Колишній “зек” з Доннечини у шапці мушкетера обікрав київський магазин і втік у Новоград-Волинський. Фото

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що в магазині одягу у Києві чоловік з ножем напав на реалізатора та забрав товар. 

Заявниця розповіла, що у момент пограбування окрім неї у приміщенні нікого не було. Зловмисник пригрозив кухонним ножем та забрав із прилавку два спортивні светри.

Зі слів дівчини – продавця, чоловік був із ознаками сильного алкогольного сп’яніння, а на голові мав маскарадний капелюх, прикрашений білим дощиком.

Здійснивши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що підозрюваний втік із столиці та переховується у місті Новоград-Волинський.

За допомогою колег із Житомирської області, працівники сектору карного розшуку 1–го відділу Оболонського управління поліції затримали зловмисника на центральній вулиці міста.

Ним виявився 37–річний уродженець Донецької області, який неодноразово відбував покарання за майнові злочини.

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що планував заволодіти грошима з каси та мобільним телефоном продавця, але злякався того, що жінка натиснула тривожну кнопку та почала кликати на допомогу.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.