Найдорожча ковбаса на Житомирщині

З 31 жовтня по 30 листопада середньозважені ціни на варену ковбасу 1-го сорту підвищилися на 0,13%, або на 0,08 гривні до 60,07 гривень / кг. Про це йдеться в даних державної служби статистики, передають Українські Новини.

При цьому найвищі ціни спостерігаються у Житомирській області – 69,86 гривень / кг, Волинській – 69,43 гривні / кг; найнижчі ціни зафіксовані в Луганській – 49,18 гривні / кг і Кіровоградській області – 49,48 гривень / кг.

З 31 жовтня по 30 листопада середньозважені ціни на картоплю зросли на 7%, або на 0,33 гривні до 5,02 гривні / кг. Про це також йдеться в даних державної служби статистики, передають Українські Новини.

В той же час ціни на капусту знизилися на 8,48% до 3,56 гривні / кг; на буряк знизилися на 3,97% до 3,63 гривні / кг.

Ціни на цибулю знизилися на 4,31% до 4,22 гривні / кг; на моркву – на 7,62% до 3,88 гривні / кг.