​З чого ж починається реклама в Інтернеті

Звичайно, основою для проведення будь-якої рекламної кампанії в мережі Інтернет є сайт. 

Створення недорогих сайтів пропонує сьогодні безліч організацій, наприклад https://vt.ua, в даній статті ми зупинимося на деяких порадах Замовнику, який укладає договір на розробку сайту і який планує його подальше просування.

1) У першу чергу, Замовнику варто задумати про те, на яких графічних образах (картинках, ілюстраціях, малюнках) буде будуватися дизайн-макет сайту. Важливо, щоб в дизайні присутні образи, що асоціюються з тематикою діяльності компанії.

Так, якщо організація займається будівництвом будинків, – необхідно щоб в дизайн-макеті сайту був будинок; якщо організація спеціалізується на продажі спецтехніки – необхідно щоб дизайн сайту будувався з використанням зразків реалізованої техніки; якщо сайт розробляє дитяча стоматологія – необхідно щоб в дизайн-шаблоні були усміхнені діти і.т.д.

Графічний асоціативний ряд так важливий тому, що відвідувач, що зайшов на сайт, – повинен з першого погляду розуміти чим займається Ваша компанія. А як не можна краще вказати аудиторії на тематику діяльності Вашої організації допоможе саме графіка сайту.

2) При розробці сайту Замовнику варто передбачити розробку та розміщення всіх необхідних форм для зручності зв’язку відвідувачів сайту з представниками фірми. Так, слід розмістити контактні телефонні номери і адреси на всіх сторінках сайту, додати онлайн-консультанта, форму зворотного дзвінка і форму онлайн-замовлення, додати на сайт електронні адреси, номери icq і skype і.т.д. Адже різноманіття можливих форм зв’язку відвідувачів сайту з представниками Вашої фірми обов’язково призведе до збільшення кількості заявок і дзвінків!

3) Особливу увагу при замовленні розробки сайту варто приділити структурі Вашого сайту. Бажано щоб структура була простою і зрозумілою для користувача, всі розділи і підрозділи повинні бути побудовані таким чином, щоб відвідувач не плутався і чітко розумів як йому перейти в необхідний розділ, на необхідну сторінку. Для цього, при великому обсязі сторінок сайту, бажана організація меню, що випадає і розміщення різних пошукових фільтрів, які допоможуть знайти відвідувачеві потрібну послугу або товар.

Залежно від того наскільки структура буде зручною – у багато залежить комерційна ефективність сайту. Сайти з чіткою і грамотно організованою структурою здатні бути по-справжньому продають!